info@kdvdepuzzelstukjes.nl

Met passie en liefde bouwen we aan de toekomst van kinderen.

Bij ons vallen alle puzzelstukjes op zijn plek

Veel aandacht voor een goed pedagogisch klimaat, er heerst een sfeer van vertrouwen en geborgenheid.

Kdv de Puzzelstukjes vangt kinderen op in een veilige omgeving en heeft aandacht voor ieder kind. Hierbij is er veel aandacht voor een goed pedagogisch klimaat, er heerst een sfeer van vertrouwen en geborgenheid. Dit draagt bij aan het welbevinden van het kind. Wanneer een kind zich veilig voelt krijgt het zelfvertrouwen en kan het voor zichzelf opkomen.

Hiermee kunnen kinderen respect ontwikkelen voor zichzelf en anderen, zelfstandig zijn en sociaal vaardig. Dit wordt door de pedagogisch medewerksters en de eigenaren gerealiseerd door te zorgen voor een veilige en uitdagende omgeving en het aanbieden van voldoende activiteiten en materialen die aansluiten bij het niveau van het kind en de ontwikkeling stimuleren. Ouderbetrokkenheid is hierbij van groot belang.

Wat wij belangrijk vinden

Ontwikkelingsgericht

Deskundigheid

Liefdevol

Fit & Fruitig

Met Fit en Fruitig proberen wij op een duidelijke manier informatie en kennis over te brengen over een gezonde levensstijl.

Onze groepen

Op alle groepen wordt gewerkt met de VE methode Uk & Puk (Voorschoolse Educatie). Op Kdv de Puzzelstukjes worden kinderen opgevangen in de leeftijd van zes weken tot vier jaar. De kinderen worden opgevangen in een veilige, voor kinderen ingerichte ruimte en worden deskundig begeleid door gediplomeerde pedagogisch medewerkers. 

De sprinkhanen

De bijen

De rupsen

Bent u geïnteresseerd in de Puzzelstukjes?

U kunt zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven vanaf het begin van de zwangerschap.